Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@15:22:58 GMT

زنگ نیکوکاری در مدارس بابل نواخته می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۶۲۵۱

زنگ نیکوکاری در مدارس بابل نواخته می‌شود

به گزارش خبرگزاری فارس از بابل، احمد جعفری امشب در بابل در جمع خبرنگاران، هدف این نهاد را ارائه خدمات بی‌منت به مردم دانست و اظهار کرد: پیگیری‌های دلسوزانه بدون هیچ چشمداشتی در پیشبرد اهداف این نهاد انقلابی تاثیر بسزایی دارد.

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی (ره) بابل بیان کرد: در سال جاری با لبیک به فرمایشات رهبری در راستای اجرای رزمایش مومنانه قدم برداشتیم که گام حمایتی مهمی برای کمک به خانواده‌های نیازمند آن هم در این شرایط ویژه اقتصادی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفری با اشاره به اجرای طرح اطعام مهدوی، بیان کرد: در راستای اجرای این طرح ۱۶ هزار پرس غذای گرم تحویل مددجویان و غیرمدجویان بابلی شد، طرح گلریزان جهت تدارک جهیزیه نوعروسان را داشتیم که به‌دلیل محقق نشدن اعتبارات دولتی از محل منابع نوعروسان را روانه خانه بخت کردیم.

*ساخت ۶۷ مسکن روستایی

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بابل از اجرای طرح مجازی مفتاح الجنه خبر داد و گفت: پیرو انجام این طرح کلیپ دو دقیقه‌ای از نیازهای مددجویان تحویل احصا و در اختیار خیران شهرستان قرار گرفت، همچنین اجرای طرح قربانگاه ابراهیمی را به مدت دو سال پیاپی در روز عید قربان داشتیم که به کمک آن امسال هزار و ۳۰۰ کیلو گوشت گرم تحویل مددجویان شد.

این مسؤول اعلام کرد: تدارک ساخت ۶۷ واحد مسکن روستایی" با اولویت قرار دادن منازل فرسوده" اقدامی مشترک بین بنیاد مسکن و کمیته امداد بود، کمتر از یک ماه همه ۶۷ پروانه ساختمانی را اخذ کرده و با ضمانت زنجیره‌ای مددجویان صامن شدند بیش از ۹۰ درصد منابع را دریافت کردیم.

*توانمندی‌سازی مددجویان

وی با تاکید بر اینکه کمیته امداد فقر تولید نمی‌کند، ادامه داد: بلکه نیازمندان براساس فرازونشیب‌های تولید شده را تحویل دستگاه‌های حمایتی می‌دهد ما به‌دنبال توانمندسازی خانواده‌ها هستیم، در این راستا با راستی‌آزمایی و بررسی وضعیت یک بسته حمایتی در زمانی مشخص تعریف می‌شود البته از سال ۹۷ به‌دلیل شرایط بد اقتصادی معیشت خانوادها دچار اختلال شد.

جعفری با اشاره به اقداماتی که به تقویت بعد اقتصادی خانوارها کمک می‌کند، خاطرنشان کرد: اعطای وام اشتغال تا سقف ۵۰ میلیون و وام تلفیقی برای مددجویان تا سقف ۸۰ میلیون تومان برای توانمندسازی و خروج خانوار از چرخه حمایتی امداد از گام‌های مهم است، هر چند منابع ما اندک است اما سفره‌ای که امام پهن کرد با برکت است!

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بابل بیان کرد:  برخی از نیازهای خانوار تا قبل از بیماری کرونا شاید یک آسیب محسوب می‌شد ولی تبدیل به ملزومات شد، شهرستان بابل نزدیک به ۸۰۰ دانش آموز و ۱۳۰ دانشجوی مددجو دارد، اکثر دانش آموزان در تهیه تبلت مشکل داشتند که با هم‌افزایی خیرین و نیکوکاران کسی از تحصیل باز نماند.

*به صدا درآمدن زنگ نیکوکاری

این مسوول اذعان داشت: هر ساله دو مناسبت ملی در طلیعه سال تحصیلی جدید و پایان سال را در قالب جشن ملی نیکوکاری داریم که امسال این مناسبت را با شعار عیدی در شهرستان گرامی می‌داریم در این خصوص، در روز چهارشنبه سیزدهم اسفند ماه زنگ نیکوکاری در یکی از مدارس بابل به صدا در می‌آید، برپایی پایگاه را در روز پنجشنبه و برنامه سخنرانی پیش از خطبه جمعه را در روز جمعه خواهیم داشت. 

وی گفت: خیرین ما در بحث کرونا گل کاشتند و در قالب کمک‌های مومنانه به تیم پزشکی ما کمک کردند، تاسیس این نهاد از دغدغه‌های اصلی امام راحل بود به همین علت ۲۲ روز پس از پیروزی انقلاب در ۱۴ اسفند ماه ۱۳۵۷ پایه‌گذاری شد و هر روز در حال تقویت است.

*اعطای خدمات به ۸ هزار و ۵۰۰ مددجوی بابلی

جعفری ضمن ارائه گزارشی از خدمات این نهاد در یازده ماهه گذشته در بابل، تصریح کرد: ما ۵ هزار و ۴۰۰ خانوار بالغ بر ۸ هزار و ۵۰۰ نفر را تحت پوشش داریم که این عدد برای بابل افتخارافرین نیست ولی توفیقات فراوانی داریم به‌طوری که در سال جاری موفق به پرداخت مستمری به مبلغ ۳۹۶ میلیارد ریال شدیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بابل ادامه داد: در بحث عمران و ساختمان از قبیل احداث ساختمان تعمیرات کلی و جزیی، احداث حمام سرویس بهداشتی ۱۱۳ مورد به ارزش ۴ میلیارد و ۷۰۱ میلیون ریال، کمک به ۷۴ نوعروس به مبلغ ۶ میلیارد و ۱۰۵ میلیون ریال، اجرای ۴۲۵ طرح اشتغال بالغ بر ۱۵۷ میلیارد و ۲۰ میلیون ریال کمک اعطا شد.

این مسوول اضافه کرد: در راستای اجرای طرح اکرام و محسنین که طرحی قدر و جاافتاده است و حتی از خارج کشور هم حامی داریم، ۳ هزار و ۶۴۶ حامی حمایت از هزار و ۲۰۰ یتیم را برعهده دارند، در بخش بهداشت و درمان هزار و ۸۸۰ نفر از خدمات بالغ بر ۵ میلیارد و ۶۵۸ میلیون ریال بهره بردند و در راستای پرداخت وام کارگشای پنج الی ۱۵ میلیونی، ۴۰۵ خانوار از وام قرص الحسنه‌ای به مبلغ ۱۹ میلیارد و ۴۹۰ میلیون تومان بهره‌مند شدند، در سایر خدمات نیز مبلغ ۲۴ میلیارد و ۷۰۵ میلیون ریال صرف شد.

وی با اشاره به اینکه در برگزاری همایش‌ها نیکوکاری، جمع‌آوری صندوق صدقات و نذورات ۲۱۱ میلیارد و ۷۳۳ میلیون ریال درامد داشتیم، گفت: همه تقدیم مددجویان شد.

 انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: کمیته امداد مددجویان احمد جعفری جشن نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی میلیون ریال اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۶۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس

پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است؛ گفت: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند . 

وی با بیان اینکه قطعا اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

 وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود گفت: ما باید اردوهایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماما به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آنها شادی کنند؟ ما نیاز به فضاهای مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

پورثانی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس،  دختر را کالایی مصرفی می‌بیند اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزیین می‌کند. 

پورثانی گفت: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

 وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است؛ گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

 پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛  در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • نبود زمین برای ساخت مسکن، چالش این روزهای مددجویان و کمیته امداد
  • زنگ «سپاس معلم» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته می‌شود
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • نواخته شدن زنگ سلامت در شهرضا
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • حضور موسسه نیکوکاری کنترل سرطان ایرانیان در نمایشگاه سلامت
  • اجرای طرح دادرس در مدارس تویسرکان